Peralatan penjimatan tenaga elektrik pasaran berkembang

Pakar-pakar berkata bahawa dengan pelaksanaan aktif penjimatan tenaga dan Motor cekap tenaga pelengkap askjeeves tampal pelaksanaan dasar secara beransur-ansur, industri motor cekap tenaga akan membawa pertumbuhan yang pesat. Beberapa tahun yang akan datang, penjimatan tenaga elektrik peralatan diakaunkan di dalam negeri baru peralatan mekanikal dan Elektrikal bagi sebahagian kecil dan sederhana akan mencapai 60%, penjimatan elektrik peralatan pasaran akan mencapai 500 bilion yuan.

Kementerian perindustrian dikeluarkan sebuah "tenaga yang tinggi di belakang peralatan elektro-mekanikal (produk) dari direktori (ketiga)." Dua jenis peralatan jumlah Katalog 337 (produk), termasuk motor 300 kipas 37.

China tinggi memakan tenaga peralatan dihentikan kerja-kerja pengubahsuaian mempercepatkan

Rasmi Kementerian perindustrian berkata, tenaga tinggi di sebalik peralatan elektro-mekanikal (produk) dari rambut direktori braided, adalah untuk mengukuhkan perniagaan dan setiap unit tenaga pengurusan tenaga, memperbaiki penting kecekapan tenaga langkah kaedah pemindahan, mengubah struktur, menggalakkan kemajuan teknologi, satu cara yang penting untuk mengoptimumkan struktur industri, terikat sepenuhnya merealisasikan matlamat penjimatan tenaga telah membuat sumbangan tertunggak.