DC Berus Motor Lebih Cepat Dan Lebih Pantas

Motor berus tak berus cangkir elektronik terdiri daripada penggulungan cawan berongga tiga fasa, DC Brush Motor silinder magnet yang diperbuat daripada bahan magnet kekal nadir bumi, dan litar komutasi elektronik tanpa sensor. Dengan mengesan dan memproses kuasa elektromotip belakang, DC Brush Motor kedudukan medan magnet yang berputar yang dihasilkan oleh rotor relatif kepada penggulungan ditentukan dan sensor tidak digunakan untuk mengesan ciri-ciri reka bentuk ini. Satu berada dalam julat kelajuan yang luas, motor mempunyai prestasi linier; yang kedua tidak seperti motor berus DC tradisional, akibat kesan cogging yang disebabkan oleh kehilangan tork, silinder magnet berputar dan fluks magnet, DC Brush Motor supaya kebocoran pengurangan magnet, jadi kecekapan motornya tinggi. Kerana tidak ada memakai berus, jadi kehidupan motor sangat panjang.

1, struktur ketepatan, yang berpatutan: Han Jerman Bao pengeluaran cawan berongga DC brushless (servo) motor yang direka khusus untuk kehidupan motor, kebolehpercayaan, DC Berus Motor saiz dan had penggunaan syarat-syarat alam sekitar mempunyai keperluan khas pelbagai tempat.

2, kebolehpercayaan yang tinggi, tahan lama: Han De Bao pengeluaran motor berongga cawan brushless motor DC adalah berdasarkan Jerman dan Jerman untuk melindungi teknologi yang dipatenkan dan pengeluaran. DC Brush Motor Rotor motor diperbuat daripada bahan nadir bumi, jadi kuasa / isipadu dan nisbah kuasa / berat sangat tinggi, manakala kapasiti pecutan dan beban juga sangat kuat.

3, commutation elektronik brushless: Han De Bao motor pengeluaran cawan hollow brushless DC motor melalui komponen terbina dalam untuk mencapai commutation. DC Brush Motor Ciri-ciri penting adalah linearity ciri-ciri kawalan servo, serta kehilangan tork disebabkan oleh motor DC konvensional disebabkan oleh kesan cogging.

4, tidak ada perubahan kepada percikan api, selamat, mesra alam: kerana tidak ada memakai berus, DC Brush Motor jadi motor tidak hanya sekian lama hidup, dan tidak ada pertukaran untuk percikan, DC Brush Motor penggunaan yang lebih selamat dan alam sekitar mesra.

5, tidak ada kesan cogging: tidak seperti motor berus DC tradisional, akibat kesan cogging disebabkan oleh kehilangan tork, berputar silinder magnet dan gelung fluks magnet, supaya kebocoran magnetik, jadi kecekapan motor.

6, pemutar dengan keseimbangan dinamik, DC Brush Motor operasi yang tenang, licin.

7, boleh litar memandu terbina dalam; DC Brush Motor juga sangat mudah untuk dipadankan dengan gearbox planet berketepatan tinggi yang berbeza, akses kepada tork rendah apabila keluaran tork yang lebih besar.

Sebutkan motor DC brushless, DC Brush Motor maka anda perlu menyebutkan motor berus DC. Di sini "berus" sebenarnya merujuk kepada "berus karbon", motor DC pertama dengan "berus karbon." Berus karbon adalah motor berus DC dalam komponen utama, terutamanya memainkan peranan penggantian semasa. Walau bagaimanapun, kekurangannya lebih menonjol: berus karbon dan komutator dalam putaran motor akan menghasilkan percikan api, toner, DC Brush Motor jadi sebagai tambahan kepada komponen akan menyebabkan kerosakan, penggunaan kesempatan juga menerima sekatan. Dan kewujudan masalah memakai berus karbon, keperluan penggantian berus karbon secara tetap, penyelenggaraan tidak mudah.

Dengan pembangunan industri semikonduktor, DC Brush Motor penggunaan pengubah elektronik motor DC brushless datang. DC Brush Motor Memandangkan mikropemproses semakin cepat dan lebih cepat, orang dapat mengawal fungsi-fungsi motor yang diperlukan dalam cip, dan jumlahnya semakin kecil dan lebih kecil. Seperti penukar analog-ke-digital (ADC), modulasi lebar denyut (PWM), dan sebagainya. DC brushless motor yang berkuasa secara elektronik dikawal oleh AC, sama dengan ciri motor DC dan tiada mekanisme motor DC pada kekurangan aplikasi. DC motor dari trend perkembangan semasa, DC berus motor secara beransur-ansur dihapuskan, DC brushless motor DC ke arus perdana.