DC Brush Motor Memiliki Keperluan Khas

DC brushless motor mempunyai banyak kelebihan, seperti gangguan (bahagian litar gangguan elektromagnet tertentu), jangka hayat operasi, prestasi kelajuan yang baik, kaedah kawalan, torsi output motor DC, kapasiti beban, pelbagai kelajuan yang cepat, tindak balas mula cepat, operasi lancar , kecekapan tinggi. Motor DC Brushless mempunyai banyak kelebihan motor induksi AC, motor stepper dan motor DC yang tidak tersedia. Ia digunakan secara meluas dalam jentera pejabat, komputer, audio, industri pengudaraan, kawalan automatik, instrumen Motor Berus DC, industri automotif, pertahanan, dan sebagainya, terutamanya dalam komputer, pemacu optik, cakera keras, DVD dan penggunaan besar lain yang sangat canggih Dalam pelbagai bentuk motor brushless DC, motor DC brushless telah kadang-kadang mempengaruhi kehidupan orang ramai.

Dengan pemintalan pengawalan, modular, DC Brush Motor sebelum ini dilakukan pengawal yang lebih besar sekarang boleh dilakukan lebih kecil, dan beberapa dapat dilakukan dengan motor, sehingga penggunaan motor brushless magnet tetap sangat mudah, sangat berguna. Banyak motor DC semakin digantikan oleh motor tanpa magnet tanpa magnet DC. Di sektor elektrik, penyelidikan dan pembangunan motor brushless DC adalah trend baru. Aspek kerja ini lebih dari sebelumnya.

1, struktur ketepatan, ekonomikal dan terpakai: Han Jerman Bao pengeluaran cawan berongga DC brushless (servo) motor yang direka khusus untuk kehidupan motor, DC Brush kebolehpercayaan, saiz dan had penggunaan syarat-syarat alam sekitar mempunyai keperluan khas pelbagai tempat .

2, kebolehpercayaan yang tinggi, tahan lama: Han De Bao pengeluaran motor berongga cawan brushless motor DC adalah berdasarkan Jerman dan Jerman untuk melindungi teknologi yang dipatenkan dan pengeluaran. Rotor motor diperbuat daripada bahan nadir bumi, jadi nisbah kuasa / kelantangan dan kuasa / berat adalah sangat tinggi, DC Brush Motor manakala kapasiti pecutan dan beban juga sangat kuat.

3, commutation elektronik brushless: Han De Bao motor pengeluaran cawan hollow brushless DC motor melalui komponen terbina dalam untuk mencapai commutation. DC Brush Motor Ciri-ciri penting adalah linearity ciri-ciri kawalan servo, serta kehilangan tork disebabkan oleh motor DC konvensional disebabkan oleh kesan cogging.

4, tidak ada perubahan kepada percikan api, selamat, mesra alam: kerana tidak ada memakai berus, jadi motor tidak hanya sangat panjang umur, dan tidak ada pertukaran untuk percikan, DC Brush Motor penggunaan yang lebih selamat dan mesra alam.

5, tiada kesan cogging: tidak seperti motor berus DC tradisional, akibat daripada kesan cogging yang disebabkan oleh kehilangan tork, berputar silinder magnet dan gelung fluks magnet, supaya pengurangan kebocoran magnetik, jadi kecekapan motor.

6, pemutar dengan keseimbangan dinamik, DC Brush Motor operasi yang tenang, licin.

7, boleh litar memandu terbina dalam; juga sangat mudah untuk menyesuaikan kotak gear planet ketepatan tinggi yang berbeza, akses kepada tork rendah apabila keluaran tork yang lebih besar.