Klasifikasi Gearmotor DC

Motor gigi DC, iaitu gear motor, adalah berdasarkan motor DC biasa, ditambah pula dengan gear reducer gear. Peranan gearbox adalah untuk memberikan kelajuan yang lebih rendah, tork yang lebih besar. Pada masa yang sama, nisbah gear gear gear yang berbeza dapat memberikan kelajuan dan torsi yang berbeza. Ini sangat meningkatkan penggunaan motor DC dalam industri automasi. Motor yang diarahkan adalah badan bersepadu pengurang dan motor (motor). Perhimpunan tersebut juga boleh dirujuk sebagai motor gear atau motor gear. Biasanya oleh pengilang pemasangan kilang penghantar pengilang profesional selepas set lengkap bekalan. Motor gear digunakan secara meluas dalam industri keluli, industri jentera dan sebagainya. Kelebihan menggunakan motor yang diarahkan adalah untuk memudahkan reka bentuk dan menjimatkan ruang.

Motor gear DC dalam industri elektromekanik adalah motor mikro gear yang biasa, tetapi prestasi dan bahan semasa untuk motor dan pengeluar bagaimana memilih bahan-bahan seperti pengetahuan yang lebih profesional tidak boleh terlalu banyak, dan tidak satu atau dua hari untuk memahami , terutamanya dari: Memandangkan sifat-sifat medan magnet, mengingati arah dan keseragaman kebolehtelapan magnetik gear gear, mengingat ketumpatan magnet kerja teras motor reducer, mengingat kehilangan teras dan sebagainya, tetapi untuk Teknikal yang tinggi kandungan reducer pada pilihan reka bentuk struktur bahan, pemahaman tidak mendalam, jadi ini adalah beberapa pengetahuan motor gear domestik DC.

1, motor gear dengan keperluan teknikal antarabangsa pembuatan, dengan kandungan teknologi tinggi.

2, menjimatkan ruang, boleh dipercayai dan tahan lama, untuk menahan kapasiti beban tinggi, kuasa sehingga 95KW atau lebih.

3, penggunaan tenaga yang rendah, prestasi unggul, kecekapan reducer sehingga 95% atau lebih.

4, getaran kecil, kebisingan yang rendah, kecekapan tenaga yang tinggi, pilihan seksyen keluli berkualiti tinggi, kotak seterika besi keluli, permukaan gear selepas rawatan haba frekuensi tinggi.

5, selepas pemesinan ketepatan untuk memastikan ketepatan kedudukan, yang semuanya merupakan gear pemacu roda gear gear yang dilengkapi dengan pelbagai motor, membentuk integrasi mekanikal dan elektrik, memastikan penggunaan ciri-ciri kualiti produk sepenuhnya.

6, produk itu menggunakan satu siri idea reka bentuk modular, pelbagai kebolehsuaian, siri produk ini mempunyai gabungan yang sangat besar dari lokasi pemasangan, motor dan struktur program, mengikut keperluan sebenar apa-apa kelajuan dan pelbagai bentuk struktur.

Klasifikasi motor kelajuan

1, motor gear berkuasa tinggi.

2, motor roda gear helikal.

3, motor roda gear aci selari.

4, roda gear roda serong.

5, YCJ series gear reducer motor digunakan secara meluas dalam metalurgi, perlombongan, pengangkut, pengangkutan, simen, pembinaan, kimia, tekstil, pencetakan dan pencelupan, farmaseutikal dan lain-lain jentera umum dan peralatan perlambatan penghantaran.

Bahagian pengurangan:

Menurut jenis yang berbeza akan mempunyai jurang yang lebih besar, terutamanya gear, bantalan, cacing gigi, cacing dan sebagainya.

Bahagian motor:

Stator: 1, tiang utama, 2, untuk tiang, 3, asas, 4, alat berus

Rotor: 1, teras angker, 2, penggulungan angker, 3, commutator, 4, aci