DC Gearmotor Meningkatkan Hartanah Mekanikal

1, untuk menghilangkan tekanan penyepuhlindapan: tujuannya adalah untuk menghapuskan daya pemutus, DC Gearmotor memperbaiki sifat-sifat mekanik dan prestasi pemprosesan mekanikal.

2, Grafit Annealing: Jika perbezaan kelajuan motor DC brushless adalah agak besar, dalam bahagian nipis adalah mudah untuk membentuk mulut putih, yang mesti penyepuh grafit, DC Gearmotor bertujuan untuk menghapuskan mulut putih.

3, bahan-bahan lain: terdapat aluminium aloi tanpa gelincir DC motor, rawatan haba dengan besi cor hampir, tujuannya adalah sama, tetapi bahagian-bahagian aluminium penting untuk meningkatkan sifat-sifat mekanik yang diperlukan untuk penuaan rawatan penyelesaian.

4, anil homogen: motor DC brushless yang lebih penting atau bahan besi cor lain, motor tanpa brushless, untuk meningkatkan sifat-sifat mekanik, keperluan untuk penyepuhlindapan homogen, kerana proses pemutus untuk membentuk banyak pengasingan komposisi kimia, tujuannya adalah Organisasi seragam, DC Gearmotor untuk memastikan sifat mekanikal yang konsisten dari setiap bahagian, memperbaiki sifat mekanikal.

Jurnal ini adalah elips atau poros bengkok. G Gearmotor Apabila motor berputar, kerana graviti rotor dan menghasilkan getaran gangguan, frekuensi getaran biasanya menggandakan kekerapan operasi motor. Lenturan aci menyebabkan berat tidak seimbang untuk berputar pada halaju sudut di sekitar kedudukan keseimbangan statik, dengan hasilnya sama dengan ketidakseimbangan pemutar. DC Gearmotor Journal bujur atau aci lenturan boleh diukur dalam indikator dail di dalam kereta, jubin jurnal mesti dikimpal atau penyaduran berus selepas pengisaran bulat, batang harus diperbaiki apabila pemprosesan lenturan;

Berat tidak seimbang. Disebabkan putaran ketidakseimbangan yang disebabkan oleh kualiti peranan daya empar, supaya peranan galas mempunyai daya berputar, mengakibatkan motor dan getaran asas. Apabila jurang udara tidak seragam, tiang utama tidak ketat atau asas, DC Gearmotor akhir ketegaran orang miskin, akan menyebabkan getaran dipergiat, jadi periksa rotor tidak seimbang, mesti keseimbangan semula dinamik;

Tempat duduk, penutup penutup penting pembuatan galas atau berleluasa ubah bentuk. Oleh sebab asas, bahagian akhir rotor dan bahagian sokongan penting yang lain daripada toleransi kesilapan permukaan mengawan, DC Gearmotor terutamanya motor besar dan sederhana yang beroperasi untuk masa yang lama selepas dasar, perlindungan dan lain-lain ubah bentuk galas penting, motor dalam daya gangguan galas run-time, menyebabkan getaran motor.

Pembersihan radial beruang terlalu besar, cincin luar dan penutup dengan longgar. Di dalam perhimpunan itu, galas harus berkelayakan. Bantalan dan jurnal, tempat duduk hendaklah memenuhi keperluan, atau disembur atau berus untuk menangani, untuk mengelakkan kehilangan yang disebabkan oleh getaran. Untuk galas memakai, DC Gearmotor motor yang berjalan apabila frekuensi bunyi getaran lebih tinggi, lebih mudah untuk diadili, mendapati keadaan ini harus diganti galas;