Pembangunan Perindustrian DC Gearmotor

DC Gearmotor Motor reducer adalah sejenis mekanisme penghantaran kuasa, yang memerlukan tork yang tinggi dan digunakan di tempat yang tidak memerlukan kelajuan yang terlalu tinggi. DC Gearmotor Sebagai contoh: tali pinggang penghantar, pengadun, angkat, mesin kelulusan, mesin automasi ... Dan dengan perkembangan industri dan automasi kilang-kilang, permintaan reducer semakin meningkat. Terdapat banyak cara untuk melambatkan, tetapi kaedah yang paling biasa adalah untuk mengurangkan ruang dan mengurangkan kos, oleh itu terdapat juga reducer seseorang sebagai gearbox (Gearbox). DC Gearmotor Menurut perihal di atas, anda sepatutnya membezakan antara motosikal motor dan kelajuan kawalan motor.

Apakah motor laju berubah-ubah:

Ringkasnya, ia adalah mesin berputar yang menukar tenaga elektrik ke dalam tenaga mekanikal, ia terdiri terutamanya daripada penggulungan elektromagnet atau penggulungan stator yang diedarkan dan satu tangan yang berputar atau rotor yang digunakan untuk menghasilkan medan magnet, di mana arus melewati dan diputar oleh tindakan medan magnet, DC Gearmotor yang sebahagiannya boleh digunakan sebagai motor atau penjana.


Motor laju berubah-ubah adalah bekalan kuasa frekuensi kuasa (50Hz atau 60Hz) ke pelbagai frekuensi bekalan AC, untuk merealisasikan operasi kelajuan berubah-ubah peralatan, di mana litar kawalan melengkapkan kawalan litar utama, litar penerus menukar arus bolak ke DC, dan litar perantara DC dilapis untuk menapis output litar penerus, DC Gearmotor dan litar penyongsang akan membalik DC ke AC. Untuk seperti penyongsang kawalan vektor, yang memerlukan sebilangan besar pengendali, kadang-kadang memerlukan pengiraan tork dari CPU dan beberapa litar yang sepadan. Kawalan kelajuan penukaran kekerapan adalah untuk mencapai tujuan peraturan kelajuan dengan menukar kekerapan bekalan kuasa pemutar stator motor.

Kedudukan galas dan galas Dewan reducer, di bawah permulaan tork yang tinggi beban berat kelajuan tinggi, kelajuan tinggi tugas berat dan di bawah tindakan getaran peralatan dan kesan radial, keletihan logam berlaku di Dewan galas atau kedudukan galas, menghasilkan varian kekal; cincin dalaman galas dan cincin luar aci atau galas mempunyai jurang dengan ruang galas, yang membawa kepada Apabila masalah ini berlaku, DC Gearmotor ia memberi kesan serius kepada pengeluaran biasa peralatan.

REDUCER Bearing Room Jika ada haus, penggantian bahagian yang mahal, kitaran pembuatan lebih panjang, kaedah pembaikan am untuk pembongkaran selepas pemprosesan mesin kimpalan atau reaming memasukkan set keluli, dan sebagainya, DC Gearmotor memakan waktu dan susah payah, dan mahal. Bahan polimer Fosch Blue sangat baik sifat mekanik dan keplastikan yang baik, membuat masalah itu dapat diselesaikan dengan betul, untuk memastikan operasi biasa peralatan memendekkan masa pembaikan bagi perusahaan untuk mewujudkan nilai ekonomi yang besar.