Rumah > Berita > Kandungan

Gambaran Keseluruhan Gearmotor DC

Aug 21, 2017

Motor gigi DC, iaitu gear motor, adalah berdasarkan motor DC biasa, ditambah pula dengan gear reducer gear. Peranan kotak gear adalah untuk memberikan kelajuan yang lebih rendah dan tork yang lebih besar. Pada masa yang sama, nisbah gear gear yang berbeza dapat memberikan kelajuan dan torsi yang berbeza. Ini sangat meningkatkan penggunaan motor DC dalam industri automasi. Motor yang diarahkan adalah badan bersepadu pengurang dan motor (motor). Perhimpunan tersebut juga boleh dirujuk sebagai motor gear atau motor gear. Biasanya oleh pengilang pemasangan kilang penghantar pengilang profesional selepas set lengkap bekalan. Motor gear digunakan secara meluas dalam industri keluli, industri jentera. Kelebihan menggunakan motor yang diarahkan adalah untuk memudahkan reka bentuk dan menjimatkan ruang.

Motor gear Gambaran keseluruhan: Motor gear DC dalam industri elektromekanik adalah motor mikro gear yang biasa, tetapi prestasi dan bahan semasa bagi motor dan pengeluar bagaimana memilih bahan seperti pengetahuan yang lebih profesional tidak boleh terlalu banyak, dan bukan satu hari atau dua untuk memahami, Terutamanya dari: mengingati sifat medan magnet, mengingati arah dan keseragaman kebolehtelapan magnetik gear gear, mengingat kekuatan kerja magnetik motor geared, mengingat kehilangan teras dan sebagainya Untuk pengurangan laju berteknologi tinggi asing untuk memilih reka bentuk struktur bahan, pemahaman tidak mendalam, jadi ini adalah beberapa pengetahuan roda gigi domestik DC pengetahuan.

1, motor gear dengan keperluan teknikal antarabangsa pembuatan, dengan kandungan teknologi tinggi.

2, menjimatkan ruang, boleh dipercayai dan tahan lama, untuk menahan kapasiti beban tinggi, kuasa sehingga 95KW atau lebih.

3, penggunaan tenaga yang rendah, prestasi unggul, kecekapan reducer setinggi 95% atau lebih.

4, getaran kecil, kebisingan yang rendah, kecekapan tenaga yang tinggi, pilihan seksyen keluli berkualiti tinggi, kotak seterika besi keluli, permukaan gear selepas rawatan haba frekuensi tinggi.

5, selepas pemesinan ketepatan untuk memastikan ketepatan kedudukan, yang semuanya terdiri daripada pemacu gear pemacu roda gear dilengkapi dengan pelbagai motor, membentuk integrasi mekanikal dan elektrik, menjamin sepenuhnya penggunaan ciri-ciri kualiti produk.

6, produk menggunakan satu siri idea-idea reka bentuk modular, pelbagai kebolehsuaian, siri produk ini mempunyai kombinasi yang sangat besar motor, lokasi pemasangan dan struktur program, mengikut keperluan sebenar apa-apa kelajuan dan pelbagai bentuk struktur .