DC Gearmotor Memberi Kualiti Tinggi

Mahu berikan prestasi DC brushless motor sepenuhnya bermain, DC brushless motor cooling akan memainkan peranan utama. Apakah rawatan haba? Rawatan haba adalah jenis teknologi pemprosesan termal yang mengubah prestasi peralatan dengan mengubah permukaan bahan atau struktur kristal dalaman bahan dengan pemanasan, memegang DC Gearmotor dan menyejukkan bahan logam dalam medium tertentu.

1, untuk menghapuskan penyepuh tekanan: tujuannya adalah untuk menghapuskan daya pemutus, memperbaiki sifat-sifat mekanikal dan prestasi pemprosesan mekanikal.

2, Grafit Annealing: Jika perbezaan kelajuan motor DC brushless adalah agak besar, dalam bahagian nipis adalah mudah untuk membentuk mulut putih, yang mesti penyepuh grafit, DC Gearmotor bertujuan untuk menghapuskan mulut putih.

3, bahan-bahan lain: terdapat aluminium aloi tanpa gelincir DC motor, rawatan haba dengan besi cor hampir, tujuannya adalah sama, tetapi bahagian-bahagian aluminium penting untuk meningkatkan sifat-sifat mekanik yang diperlukan untuk penuaan rawatan penyelesaian.

4, anil homogen: motor DC brushless yang lebih penting atau bahan besi cor yang lain, DC DC Gearmotor tanpa brushless, untuk memperbaiki sifat-sifat mekanikal, keperluan penyepuhlindapan homogen, kerana proses pemutus membentuk banyak pengasingan komposisi kimia, DC Gearmotor tujuannya adalah Organisasi seragam, untuk memastikan sifat mekanikal yang konsisten dari setiap bahagian, memperbaiki sifat-sifat mekanik.

Motor gear DC di China telah dijalankan selama hampir 40 tahun sebelum sejarah, yang biasa digunakan di kawasan perindustrian dan pertanian China. Produk dari permulaan pengurangan sikloid, DC Gearmotor kepada pengurangan gear semasa, reducer cacing, reducer cycloid, kelajuan Janji, dram elektrik. Perkadaran pengurangan adalah agak besar: jentera kuasa, jentera logam, jentera perlindungan alam sekitar, peralatan elektronik (disyorkan: pengurang Shun mudah), jentera jalan, jentera kimia, mesin makanan, jentera industri DC Gearmotor, jentera perlombongan, jentera pembinaan, jentera bahan binaan, jentera simen, jentera getah, jentera air, jentera minyak.

Motor gear kini semakin banyak diiktiraf oleh industri, terdapat lebih banyak projek untuk menggunakan motor gear, terutama bekalan gear motor 42mm, 57mm dan 86mm step gear motor step slowdown untuk menyediakan pelanggan dengan yang paling kos efektif produk perindustrian, DC Gearmotor pada masa yang sama mendapat sokongan dan pengiktirafan industri rakan sebaya, selama ini banyak peralatan industri untuk meningkatkan kualiti pilihan, tetapi ini tidak bermakna bahawa motor stepper perlahan mendapatkan keseluruhan pasaran motor, DC Gearmotor jadi Persatuan Hill akan terus Memperhatikan tentang trend pasaran reducer China dan usaha berterusan untuk menyediakan produk berkualiti tinggi yang tepat pada masanya untuk memenuhi keperluan pelanggan.

Untuk motor gear, pembangunan masa depan untuk masa yang lama untuk pergi. Sama ada dari kualiti atau kesan, motor gear masih menjadi ruang untuk penambahbaikan.