DC Gearmotor Memberi Kelajuan Rendah

Motor penurunan motor Dc, yang merupakan motor pengurangan gear, adalah berdasarkan motor dc biasa, ditambah pula dengan gear gear pengurangan gear. Gearbox digunakan untuk menyediakan kelajuan rendah dan tork yang tinggi. Pada masa yang sama, nisbah gear menurunkan kelajuan gear boleh memberikan kelajuan dan tork yang berlainan. Ini sangat meningkatkan kadar penggunaan motor dc dalam industri automasi. Motor yang merosot merujuk kepada penyepadu pengurangan dan motor (motor). Jenis penyepadu ini juga sering dirujuk sebagai motor gear atau motor gear. Ia biasanya disepadukan dan dipasang oleh pengurang kelajuan profesional. Mengurangkan motor digunakan secara meluas dalam industri keluli, industri jentera dan sebagainya. Kelebihan menggunakan penghilang adalah untuk memudahkan reka bentuk dan menjimatkan ruang.

Kelembapan motor DC dalam industri mekanikal dan elektrik adalah motor gigi mikro yang agak biasa, tetapi untuk prestasi motor gear dan bahan dan pengeluar bagaimana memilih bahan-bahan yang lebih profesional pengetahuan tidak boleh terlalu banyak, dan tidak dapat memahami bahawa hari atau dua, terutamanya dari: mempertimbangkan sifat-sifat magnet, mengingati semua jenis pengurangan gear motor lindung nilai arah kebolehtelapan teras dan keseragaman yang dilancarkan sejuk, menganggap ketumpatan magnet teras besi motor tinggi dan rendah, memandangkan kehilangan teras beberapa aspek, seperti saiz tetapi untuk kandungan teknologi tinggi asing pilihan dalam reka bentuk reducer pada struktur material, pemahaman tidak mendalam, jadi di atas adalah pengetahuan tentang motor gear dc domestik.

1. Pengurangan motor menggabungkan dengan keperluan teknikal antarabangsa dan mempunyai kandungan teknologi tinggi.

2. Menyimpan ruang, boleh dipercayai dan tahan lama, kapasiti tinggi beban, kuasa boleh mencapai sehingga 95KW.

3. Penggunaan tenaga yang rendah, prestasi unggul, kecekapan penghilang adalah sehingga 95%.

4. Getaran kecil, bunyi yang rendah, penjimatan tenaga yang tinggi, pemilihan bahan keluli yang sangat baik, kotak cast besi besi, dan rawatan haba frekuensi tinggi pada permukaan gear.

5, selepas pemesinan ketepatan, untuk memastikan ketepatan kedudukan, semua ini merupakan motor pengurangan gear perhimpunan transmisi gear dikonfigurasi dengan semua jenis motor, membentuk integrasi mekanikal dan elektrik, menjamin kualiti produk menggunakan ciri-ciri.

6, produk yang digunakan seri, pemikiran reka bentuk modular, mempunyai pelbagai kebolehsuaian, rangkaian produk mempunyai banyak kombinasi motor, kedudukan pemasangan dan skema struktur, mengikut keperluan sebenar untuk memilih apa-apa kelajuan dan semua bentuk bentuk struktur.

Klasifikasi motor pengurangan

1. Motor reducer gear kuasa tinggi.

2. reducer gear heliks sepaksi.

3. reducer gear helical paksi selari.

4. Motosikal roda penggerak gear serong.

5, motor pengurangan motor pengurangan gear YCJ digunakan secara meluas dalam bidang metalurgi, perlombongan, pengangkut, pengangkutan, simen, pembinaan, kimia, tekstil, percetakan dan pencelupan, mekanisme transmisi mekanisme penghantaran peralatan farmaseutikal dan lain-lain yang lain.