DC Gearmotor Ciri Utama

DC brushless motor dengan hayat perkhidmatan yang tinggi, DC Gearmotor kawalan yang baik dan kesan yang tenang sentiasa DC DC brushless utama ciri-ciri utama. Sudah tentu, dalam beberapa keadaan tertentu, kita perlu menggunakan gear gear roda gigi DC DC, seperti DC brushless motor dalam kelajuan motor yang diperlukan kurang daripada 1000 rpm akan digunakan. Dan ketika DC brushless motor dalam torsi tinggi hanya bergantung pada motor sendiri torsi terbatas, DC Gearmotor maka anda perlu menggunakan kotak gear untuk meningkatkan torsi.

Motor ini penting untuk kehidupan kejuruteraan dan pengeluaran biasa. Dalam aplikasi masa lalu hanya motor pecutan dan motor kelajuan digunakan secara meluas. Sebagai produk baru motor stepper perlahan telah kurang mendapat perhatian. Walaupun motor gear mempunyai kesan menggantikan motor yang lain. DC Gearmotor Tetapi kerana reka bentuknya agak baru, tetapi juga berkaitan dengan masalah penggantian, belum diakui. DC Gearmotor Tetapi dua tahun telah berubah dengan ketara. Khususnya, seperti motor gear cacing, pengurangan planet seperti produk baru telah digunakan secara meluas, berikut Xiaobian untuk memperincikan motor gear, analisis prospek masa depan motor gear.

Motor gear DC di China telah dijalankan selama hampir 40 tahun sebelum sejarah, yang biasa digunakan di kawasan perindustrian dan pertanian China. Produk dari permulaan pengurangan sikloid, kepada pengurangan gear semasa, reducer cacing, reducer cycloid, kelajuan Janji, dram elektrik. DC Gearmotor Perkadaran pengurangan adalah agak besar: jentera kuasa, jentera logam, jentera perlindungan alam sekitar, peralatan elektronik (disyorkan: reducer mudah Shun), jentera pembinaan jalan, jentera kimia, jentera makanan, jentera industri ringan, jentera perlombongan, Jentera pembinaan , jentera bahan binaan, jentera simen DC Gearmotor, jentera getah, jentera air, jentera minyak.

Dari industri untuk melaksanakan keadaan itu, Jiangsu dan Zhejiang, perusahaan swasta Guangdong untuk menjalankan sangat cepat, telah menjadi daya dalam industri. Di samping itu, DC Gearmotor Shandong Province, pengilang reducer serantau juga banyak. Beberapa perusahaan persendirian yang bergerak cepat, selepas selesai pengumpulan asal, dari semasa ke semasa untuk melaksanakan yang kuat. Mereka bersaing dengan perubahan pasaran, pelarasan DC Gearmotor masa nyata struktur produk, keperluan kualiti produk juga kemajuan dari semasa ke semasa. Untuk mengukuhkan daya saing, mereka meningkatkan penyediaan peralatan ujian, DC Gearmotor pelaksanaan investasi peralatan, pemprosesan dan kemahiran untuk maju dengan cepat, tetapi juga memberi perhatian pada penanaman dan pengenalan bakat, perusahaan DC Gearmotor telah mula menyeragamkan dan menyeragamkan pembangunan.

Kerana negara menerima dasar kewangan yang positif, permintaan domestik yang dirangsang, pelaburan dalam aset tetap meningkat, industri telah memasuki pembangunan berkelajuan tinggi. DC Gearmotor Khususnya, penubuhan pelaburan itu, sehingga metalurgi, elektrik, jentera pembinaan, pembinaan maklumat, kuasa dan lain-lain dipercepat untuk dilaksanakan, oleh itu, permintaan pengurangan secara beransur-ansur berkembang. DC Gearmotor Dengan tumpuan negara terhadap industri pembuatan jentera, dengan mempercepat proses penyetempatan dan inovasi bandar, venue dan projek-projek lain memulakan projek, prospek pasaran reducer, DC Gearmotor industri akan terus mematuhi trend pembangunan yang pesat, terutamanya gear Pengurang Peningkatan ini akan menjadi kemajuan besar, yang kebanyakannya menyokong penggunaan alat gear gear gear yang diimport. Jadi pengurangan gear, DC Gearmotor terutamanya reducer permukaan keras yang keras dan prospek pembangunan pengurangan kuasa sederhana dan rendah adalah besar.