Brek Eddy semasa kerja-kerja

Eddy semasa brek adalah satu prestasi yang tinggi daripada komponen kawalan automatik, ianya menggunakan prinsip kerugian eddy semasa kuasa diserap. Keluaran tork dan magnetizing semasa linear hubungan baiknya. Dan ia mempunyai tindak balas yang cepat, struktur yang ringkas.

Eddy semasa brek digunakan secara meluas dalam lulang beban. Ketika itu adalah kuasa dan tork mengukur jentera penghantaran elektrik, enjin pembakaran dalaman, mengurangkan kelajuan Mesin, kelajuan, kuasa, kecekapan, semasa, voltan, faktor kuasa, brek semasa eddy sebagai sebuah Pemuat analog. Dan dengan antaramuka komputer dan kawalan automatik. Dan saya menghasilkan tork jenis TR-1 dan taip meter kuasa kelajuan putaran, CGQ tork dan penderia kelajuan, WLK automatik pengawal, ujian automatik perisian boleh terdiri daripada set sistem automatik lulang.

Eddy semasa brek digunakan secara meluas dalam peranti penggulungan berkaitan percetakan, pembungkusan, kertas dan pemprosesan kertas, tekstil, percetakan dan batik, wayar, kabel, getah, kulit, logam jalur pemprosesan, sistem kawalan automatik ketegangan. Dan saya menghasilkan sokongan pengawal WLK, ia boleh terdiri daripada sistem kawalan manual ketegangan. Dan saya dihasilkan ZK ketegangan automatik kawalan peranti dan ketegangan pengesanan sensor pakej, ia boleh terdiri daripada sistem kawalan gelung tertutup automatik ketegangan.