Mengajar anda bagaimana untuk menghapuskan Motor

(A) dengan mengeluarkan luar pendawaian motor, dan membuat tanda, sebagai contoh, Induksi motors, talian kuasa tiga fasa perlu disediakan dengan menandakan sepadan, untuk motor, masing-masing, harus melakukan dan medan penggulungan, windings angker, dll dan luar pendawaian tag yang sama. Kemudian gemburkan di kaki skru, motor dan pemacu mekanikal dipisahkan.

(B) alat-alat yang digunakan untuk membuka ditunjukkan pada pulley aci motor atau gandingan, kadang-kadang anda perlu menambah beberapa tanah dalam jurang antara pulley dari aci motor, membuat penembusan pelinciran, penyingkiran mudah. Beberapa gandar dan roda dengan yang ketat, kita juga perlu berubah dengan pesat dipanaskan (dan dengan kain yang lembap untuk membalut Turus) untuk mengeluarkan roda.

(C) motor dilengkapi dengan bergolek galas, galas harus terlebih dahulu Tanggalkan penutup, kemudian melonggarkan skru pemasangan tudung di topi, dan mark (sekitar dua akhir Kaps dihujung jahitan binti Jaya Syt dan asas perumahan mark tidak sama), akan keluarkan akhir topi pemasangan tudung di skru ke dalam dua lubang pada penutup motor khusus ditetapkan, bahagian atas topi. Tanpa motor skru ini, anda hanya boleh menampung lipit tersebut dan tukul itu dan unit asas dengan tukul (juga dikenali sebagai flat hipotesis), sarung kerusi dari mesin untuk memunggah. Akhir binti Jaya Syt permohonan perlindungan Diaozhu peralatan mengangkat berat, secara beransur-ansur dikeluarkan.