Worm Gearmotor Tambah Item Untuk Minyak

Motor pengurangan gear cacing direka dan dihasilkan mengikut standard kualiti teknikal Q / md1-2000. Produk sesuai dengan GB10085-88 piawai nasional berdasarkan parameter cacing gear cacing, mempelajari teknologi yang paling canggih di rumah dan di luar negara, unik dan "kotak kotak" novel di luar struktur kisi, penampilan cantik, dengan aloi aluminium berkualiti tinggi pemutus. Parameter teknikal: kadar kuasa: 0.06KW ~ 7.5KW tork: 2.6N · m ~ 2379N · m nisbah penghantaran: 7.5-100 cacing gear nombor model penurunan: RV25, RV30, RV40, RV50, RV63, RV75, RV90, RV110, RV130 . Fungsinya adalah untuk mengawal kelajuan penghantaran mekanikal, digunakan secara meluas dalam bidang mesin industri.

pemasangan

1. Ia boleh dipasang dalam pelbagai pemasangan mengikut keperluan sebenar, dan enam permukaan boleh dipasang.

2. Pemasangan mestilah teguh dan boleh dipercayai;

3. Mekanisme kerja motivasi asal dan pengurangan laju perlu dikaji dengan teliti, dan kesilapan itu tidak akan lebih besar daripada pelengkap gandingan yang dibenarkan.

4. Selepas pemasangan, putar tangan dengan tangan, dan mesti fleksibel dan tanpa ketinggalan

Tambah barang untuk minyak

Ramai pengguna tidak mencetuskan gear cacing yang berkurangan jumlah kuantiti minyak untuk berapa banyak, tambah pelincir gear cacing reducer dalam keadaan apa, sesetengah pengguna tidak tahu adalah untuk menghentikan keadaan atau ukuran keadaan minyak yang berjalan.

Sila ikuti dan tambahkan jumlah minyak kepada manual arahan. Tambah minyak kepada 2/3 tingkap minyak. Dan data ini berada di bawah keadaan, nota: jangan tambah minyak pelincir dalam keadaan pengurangan gear cacing. Kerana dalam proses kecacatan gear cacing yang dilakukan, komponen gear dalaman atau cacing gear berputar untuk memacu kerja dalaman minyak pelincir, jika dalam hal ini menilai laju cacing gear motor, dapat penuh, mungkin kurang dari dua- pertiga tetingkap minyak, mungkin tidak mempunyai minyak pelincir.

Oleh itu, dalam peluang penurunan gear cacing ke bawah penghakiman negeri, terdapat jurang dengan jumlah minyak sebenar yang besar, mencadangkan pada alat pengurangan gear cacing untuk berhenti menjalankan keadaan untuk mengukur minyak dan menambah jumlah minyak pelincir yang tepat.

Pemilihan sokongan

Reducer gear cacing yang dipasang pada prinsipnya adalah berdasarkan kepada output pengurangan gear cacing untuk menentukan saiz diameter model stent reducer gandar, selagi bentuk dan saiz antaramuka, ukuran output aci reducer dalam julat tertentu boleh membuat lebih banyak hit pada reducer model stent. Sekiranya dimensi pelekap pengurangan tidak sesuai dengan pendikit pengurang kelajuan, kita boleh menyambungkan plat pelarasan kelajuan dan pengurangan dalam julat tertentu untuk memenuhi keperluan pengguna.

Pemilihan pengurang kelajuan. Pada dasarnya adalah mengikut saiz diameter output pengurang gandar untuk menentukan model bingkai, selagi bentuk dan saiz antaramuka, ukuran aci output reducer dalam julat tertentu boleh dikurangkan kepada model bingkai. Sekiranya saiz pelekap tidak dapat disesuaikan dengan bingkai, kita boleh menyambungkan plat pelarasan kelajuan dan pengurangan untuk memenuhi keperluan pengguna.

Tiada tulangan fulcrum. Mesin menguatkan titik galas tanpa aci. Aci pengadukan adalah bearing sokongan galas dari dua galas pendukung aci keluaran pengurangan gear cacing, yang boleh digunakan untuk menghantar kuasa kecil, tidak tertakluk kepada atau hanya dengan beban paksi yang kecil, mengaduk tidak mengalir terlalu kuat peranti. Gandingan penyambung aci dan pengurangan mesti digunakan dengan gandingan tegar, terutamanya dengan gandingan kopling jenis JQ atau gandingan tiga jenis SF.

Pemilihan bahan

Reducer gear cacing tidak baik dalam memproses teknologi dan material, ia boleh menyebabkan kegagalan penghantaran. Ia juga adalah masalah yang mungkin ditemui pengurangan gear apabila membuat bahagian-bahagian, seperti kekerasan pengurang kelajuan permukaan keras, dan reka bentuk yang tidak munasabah bagi reka bentuk galas lif skru.

Oleh kerana pemacu cacing yang besar memotong geseran, cacing gear hob adalah sukar untuk saiz backoff yang betul dan ralat bentuk. Akibatnya permukaan gigi gigi cacing sangat sukar untuk dijalani dan permukaan gigi cacing cocok sepenuhnya untuk memenuhi keperluan teori keadaan konjugasi. Oleh itu, gigi cacing dan gigi cacing harus mempunyai kedua-dua rintangan haus dan prestasi berjalan yang baik.

Bahan cacing umumnya diperbuat daripada keluli aloi atau keluli karbon berkualiti tinggi, dan permukaan cacing gear cacing dengan rawatan karbida, pelindapkejutan dan rawatan haba nitriding dan kekerasan yang tinggi, kekerasannya adalah antara 35-55 HRC secara umum, tetapi juga mempunyai lebih daripada 60 HRC.

Bahan-bahan yang digunakan untuk cincin gear cacing adalah yang paling sesuai dalam gangsa timah, dan sifat mekanik pemutus empar adalah yang terbaik dalam proses pemprosesan, diikuti dengan pemutus dengan acuan logam, dengan menggunakan acuan pasir