Rumah > Berita > Kandungan

Pemasangan Worm Gearmotor

Oct 09, 2017

Reducer gear cacing mengikut reka bentuk dan pembuatan standard kualiti Q / MD1-2000 teknikal. Produk sejajar dengan piawai cacing GB10085-88 piawai kebangsaan berdasarkan penyerapan teknologi yang paling maju di rumah dan di luar negara, kebiasaan unik "kotak persegi" di luar struktur, kotak kelihatan cantik, diperbuat daripada aloi aluminium berkualiti tinggi die-casting. Parameter teknikal: Kuasa: 0.06KW ~ 7.5KW Tork: 2.6N · m ~ 2379N · m Nisbah penghantaran: 7.5-100 Pengurangan cacing Model: RV25, RV30, RV40, RV50, RV63, RV75, RV90, RV110, adalah untuk mengawal kelajuan penghantaran mekanikal, digunakan secara meluas dalam bidang jentera perindustrian.

pemasangan

1, mengikut keperluan sebenar pelbagai bentuk pemasangan, enam sisi boleh dipasang;

2, pemasangan mestilah kukuh dan boleh dipercayai;

3, mesin motif yang asal, pengurangan antara institusi kerja mestilah diselaraskan dengan teliti, kesilapan tidak boleh lebih besar dari penggunaan gandingan perbezaan yang dibenarkan;

4, selepas pemasangan putaran tangan, mestilah fleksibel, tiada fenomena jamming.

Meningkatkan jumlah minyak

Ramai pengguna tidak tahu bilangan cacing gear untuk meningkatkan jumlah bahan api untuk menjadi sesuai, di bawah keadaan apa yang menambah gear cacing, dan sesetengah pengguna tidak jelas sama ada keadaan berjalan atau di bawah keadaan jumlah bahan api. Perhatikan dan tambah bahan api mengikut arahan. Tambah minyak ke kedudukan 2/3 tetingkap. Dan data ini berada dalam keadaan penutupan, Nota: Jangan lari dalam mesin gear cacing untuk menambah keadaan minyak pelincir. Kerana dalam operasi reducer gear cacing, bahagian-bahagian dalaman gear atau roda cacing semasa memandu operasi dalaman minyak pelincir, jika dalam hal ini untuk menentukan jumlah cacing gigi, itu mungkin penuh, mungkin ada lebih rendah daripada tetingkap Minyak 2/3, dan mungkin tidak mempunyai sebarang minyak.

Oleh itu, dalam keadaan reducer gear cacing untuk menentukan jumlah minyak, maka jurang antara jumlah sebenarnya minyak agak besar, disarankan untuk menghentikan operasi cacing gigi untuk mengukur jumlah minyak dan menambah jumlah minyak pelincir yang betul.

Pemilihan kurungan

Pemasangan reducer gear cacing adalah pada dasarnya berdasarkan saiz output reducer gear cacing untuk menentukan saiz pendengkung reducer, selagi bentuk antara muka dan ukuran sepadan, ukuran aci output reducer dalam julat tertentu boleh berada di model penyangkut kurungan ke atas dan ke bawah Yang Jika anda memilih untuk menggunakan pendakap pengurangan papan, saiz pemasangan reducer dan kurungan pengurangan tidak sepadan, dalam julat tertentu saya boleh mempercepatkan papan kawalan dan sambungan reducer untuk memenuhi keperluan pengguna.

Pemilihan rangka pengurangan gear. Pada prinsipnya, mengikut ukuran garis pusat aci output pengurangan untuk menentukan model rak, selagi bentuk antara muka dan saiz perlawanan, saiz aci output pengurangan dalam julat tertentu boleh berada pada model rak untuk terapung atas dan ke bawah. Jika anda memilih untuk menggunakan bingkai papan, saiz pemasangan reducer dan rak tidak sepadan, dalam julat tertentu saya boleh mempercepatkan papan kawalan dan sambungan reducer untuk memenuhi keperluan pengguna.

Tiada mesin fulcrum untuk menguatkan. Mesin untuk memperkuat paksi mereka sendiri tanpa titik sokongan. Aci pengadukan adalah dua tumpuan dari aci keluaran pengurangan gear cacing, yang boleh digunakan untuk menghantar kuasa kecil, bukan atau hanya dengan beban paksi yang kecil, pengadukan bukanlah alat pencampuran yang sangat kuat. Penyambungan aci dan penyambung reducer mestilah gandingan tegar, terutamanya dalam gandingan kulit jenis JQ atau gandingan tiga arah SF-jenis yang terbaik.

Pemilihan bahan

Reducer gear cacing dalam teknologi pemprosesan dan pemilihan tidak dilakukan, ia boleh menyebabkan kegagalan penghantaran. Tetapi juga pengeluar pengurangan gear dalam pengeluaran komponen mungkin menghadapi masalah, seperti kekerasan reducer permukaan keras tidak memenuhi keperluan, skru galas lif yang tidak munasabah akan menjadi masalah yang sama.

Oleh kerana geseran geseran cacing besar, hob cacing adalah sukar untuk menyetarkan kembali belakang dan bentuk dan ukuran kesilapan dan sebagainya.Oleh kerana itu, pemprosesan cacing permukaan gigi cacing sukar untuk dipadankan dengan permukaan gigi cacing sepenuhnya memenuhi teori keperluan keadaan konjugasi. Oleh itu, cacing dan cacing gigi dalam gabungan bahan rintangan haus dan mempunyai prestasi berjalan yang baik.

Bahan cacing biasanya diperbuat daripada keluli aloi atau keluli karbon berkualiti tinggi, permukaan cacing gigi dengan karburida, pelindapkejutan atau nitriding dan rawatan haba yang lain dan mendapatkan kekerasan yang lebih tinggi, kekerasan biasanya antara 35 --- 55HRC, tetapi juga lebih daripada 60HRC daripada.

Digunakan untuk kerja gear cincin gear untuk gangsa timah yang paling sesuai dalam teknologi pemprosesan untuk pemutus sentrifugal sifat-sifat mekanik yang terbaik, diikuti dengan pemutus dengan acuan logam, melakukan pemutus pasir sekurang-kurangnya.