Cacing Gearmotor dinyatakan syarat-syarat

Sebelum digunakan harus memberi perhatian untuk menyemak struktur jenis pengurangan, jarak Pusat daripada spesifikasi, nisbah transmisi, aci input sambungan, cacing Gearmotor keluaran struktur aci aci input output aci menunjuk dan arah putaran, dan sebagainya. memenuhi keperluan.

Mengikut contoh pada "pilihan penggunaan pelincir", syarat-syarat yang dinyatakan dalam suntikan penindas jenis pelincir yang sesuai. Selepas mengisi bahan bakar, Ketatkan bahagian atas topi pengudaraan, cacing Gearmotor tarik lohong pada plag kon kecil dihakpatenkan untuk mula berjalan. Mesti menggunakan gred minyak pelincir yang sesuai, perlu kawalan yang sesuai jumlah bahan api mesti dikehendaki oleh syarat-syarat tepat pada masanya minyak, cacing Gearmotor khususnya, perlu memberi perhatian kepada penggunaan 100 jam selepas penggantian minyak baru.

Penggunaan proses keadaan tidak normal, seharusnya pemeriksaan masa henti yang tepat pada masanya, merujuk kepada rawatan "punca kerosakan dan penyelesaiannya". (Suhu maksimum dibenarkan minyak dihakpatenkan ini 95 ° C, dan pada had suhu ini, asalkan suhu minyak tidak naik, cacing Gearmotor ia boleh digunakan dengan penuh keyakinan).

Cacing gear dihakpatenkan hendaklah digunakan sebelum N220-N320 (suhu-30 ° C - 40 ° C) atau N320-N460 (suhu 25 ° C - 65 ° C) untuk minyak tandakan di atas titik Pusat dan mengambil keluarkan kon kecil pada tukup bolong. Selepas penggunaan pertama 100 jam, cacing Gearmotor basuh dalaman penggantian minyak baru, selepas tiap-tiap jam 2500 minyak menukar sekali.

Pemasangan mesti dipasang teguh pada mesin, Gearmotor cacing boleh muncul fenomena longgar. Dalam proses ini mesti mengesahkan pengurangan sebanyak ke arah yang betul, dan kemudian boleh operasi pemasangan berselang seli.

Pengurangan gear cacing boleh tidak diletakkan terlalu lama, lebih daripada 3 hingga 6 bulan, dan meterai minyak tidak tenggelam dalam minyak pelincir, disyorkan dihakpatenkan pengguna bagi menggantikan meterai minyak. Sila ikuti panduan dihakpatenkan, suhu persekitaran kerja standard darjah-5 kepada 10 darjah. Gearmotor cacing dihakpatenkan ini biasanya digunakan bersama-sama dengan motor atau kenderaan, jadi amatlah perlu untuk memasang alat pengalihudaraan untuk meningkatkan haba dan mengekalkan operasi normal. Selepas pemasangan, anda mesti terlebih dahulu menyemak tahap minyak, cacing Gearmotor tidak untuk serta-merta meletakkan beban yang tertinggi, adalah disyorkan untuk meningkatkan secara beransur-ansur, adalah disyorkan dalam pengurangan cacing gear yang dipasang sekitar peranti perlindungan.

Pengurangan gear cacing biasa kerja apabila galas yang tidak akan menghasilkan banyak haba, jika galas yang mempunyai banyak haba yang dijana, yang perlu memberi perhatian kepada penggunaan dihakpatenkan gear cacing, cacing Gearmotor membawa kepada punca Bearing haba , dan lakukan yang berkaitan untuk berurusan dengan langkah-langkah untuk mengelakkan akibat yang serius.

Pengurangan gear cacing adalah padat, nisbah penghantaran, serta di bawah syarat-syarat tertentu dengan fungsi mengunci diri kepada jentera penghantaran, adalah salah satu daripada pengurangan paling biasa digunakan, yang berongga aci dihakpatenkan cacing bukan sahaja dengan ciri-ciri di atas, dan pemasangan mudah, struktur yang munasabah, semakin banyak digunakan. Pengurangan cacing aci berongga dilengkapi dengan satu heliks gear dihakpatenkan pada akhir input dihakpatenkan gear cacing untuk membentuk sebuah kelajuan output yang sangat rendah, kelas gear cacing dihakpatenkan dengan kecekapan yang lebih tinggi. Cacing Gearmotor dan getaran adalah kecil, rendah bunyi bising, penggunaan tenaga yang rendah.

Cacing gear dihakpatenkan bagi meningkatkan kecekapan, secara amnya digunakan bukan feros logam kaitan cecacing, cecacing adalah penggunaan keluli keras, kerana ia adalah gelongsor transmisi geseran, semasa operasi, ia akan menghasilkan haba yang tinggi, supaya bahagian-bahagian dan meterai tiada perbezaan antara pengembangan haba, supaya jurang dihasilkan di permukaan perkahwinan, dan minyak menjadi nipis disebabkan oleh suhu yang meningkat, Gearmotor cacing yang bertanggungjawab menyebabkan kebocoran. Terdapat empat sebab yang utama, salah satu ialah bahan dengan yang berpatutan, kedua adalah kualiti permukaan permukaan geseran terlibat, ketiga ialah pemilihan minyak pelincir, Gearmotor cacing menambah jumlah adalah betul, keempat adalah kualiti pemasangan dan penggunaan dalam keadaan alam sekitar.